Osztálykirándulás, sulis túraklub, öko és projektnapok, játékos ismeretterjesztés...
életre szóló élményekkel...


Népi játékok...erdei kalandok...vízi élmények...városi kincskeresők...légy részese: tudd meg mi a limány, merre húzódik az esésvonal, építs bivakot, gyűrűzz madarat, figyeld meg a vadakat,fess turista jelzést, légy green-team tag,használj iránytűt, kutass kincs után GPS-szel, védd a természetet:)

Ajánlataink, programjaink iskoláknak
 
-élménytúrák, magashegyi túrák, kirándulások túraveztése,
-erdei iskolák szervezése,
-1-2 napos osztálykirándulások,
- csapatépítő programok,
- téli havas, vizi, öko és sportági táborok, sportoktatással egybekötve,
-hétvégi outdoor klub szolgáltatás az iskolában szülőknek, gyerekeknek, pedagógusoknak, a programok kialakítása tantárgyi ismeretre épül..
-natúr programok,erdei bemutatónapok, vadles..etc
 
 
 
 

 

1 napos osztálykirándulás-Erdei kaland Zebegényben:

2-12. évfolyamosok számára ajánlott egész napos program.

Négy kilóméteres, meseszép erdei környezetben túrázunk, a vezetett túra alkalmával bemutatjuk a különböző, tájra jellemző élőhelyeket, állat- és növényvilágot,megismeertetjük a diákokkal a természet alaptörvényeit, és tájékozódási alapismeretekkel is gazdagodnak túrázóink.(kb. 1-1,5 óra)
Célba érkezéskor elfogyasztjuk az ebéd csomagot, majd meghódítjuk a drótkötélpályás kalandparkot, időzünk itt 2 órát, aki nem vágyik komoly kalandra, az ismeretségre tehet szert a helyi tevével és mosómedvékkel. A kalandpark ideje alatt alternatív szabadidős programot szervezünk. Hazaútként  egy másik erdei útvonalat választunk, mely szintén bővelkedik látnivalókban, és számos helyszínt kínál egy-egy szuper osztályfotó készítésére.
Zebegénybe érve lehetőség van további esti fáklyás kincskereső túra szervezésére, strandröplabdázásra, ha az idő engedi strandolásra, múzeumlátogatásra, sárkányhajózásra, így a program szabadon bővíthető, variálható.

A Program ára: 4700 Ft/ fő, mely alábbiakat tartalmazza:
 

ebédcsomag

kalandpark belépő

túravezetés

csapatépítő játékok
emléklap/ajándék a kirándulásról

IMG_20190719_103511.jpg

1 napos osztálykirándulás-Hajós kalandozás Zebegényben

 

4-12. évfolyamosok számára ajánlott egész napos program.
Érkezés után  meglátogatjuk a Hjózástörténeti múzeumot, és Zebegény nevezetesebb pontjait, kis szabad program után vizi és hajózási alapismeretekkel folytatjuk a Duna partján, majd Sárkányhajóba ülünkn és evezünk, egyet a Dunán.
Kikötünk egy lakatlan szigeten, majd visszatérünk a strandhoz, ahol strandröplabdával és csapatos kincskereséssel múlatjuk az időt.


Zebegénybe érve lehetőség van további esti fáklyás kincskereső túra szervezésére, múzeum látogatásra, igény esetén meleg ebéd rendelésére, így a program szabadon variálható , bővíthető.

A Program ára: 4300 Ft/ fő, mely alábbiakat tartalmazza:

1 óra Sárkányhajózás

2 órás kincskereső játék

Hajózási múzeum belépőjegy
emléklap/ajándék a kirándulásról

20190704_122425.jpg