Sulikézi- Kézisuli

2014 szepetemberétől bázisiskolánk a Lemhényi Dezső Általános iskola.

Az első évben a kézilbda az iskolában programot nagy érdeklődés övezte, 48 gyermekkel kezdtük meg labdás- első sorban kézilbdaás foglalkozásainkat, a Magyar Kézilabda Szövetség által meghirdetett Kézilabda az iskolában programmal.Ezt kiegészítve délutáni tanfolyam jellegű edzésekkel kezdtünk.

2015-ben ez a szám 82 főre, 2016-ra 118 főre növekedett, s nagy örömmel jelenthetjük ki, hogy évről évre stabil csapatokkal és az előző évekhez képest nemcsak létszámban, de szolgáltatásaink minőségében, edzéslehetőségek számában is bővülés mutatkozik.

 

Fiú és lány csapataink U7-U11 és leány U7-11-es korosztályokban vesznek részt kupákon, fesztiválokon, indulnak egy-egy bajnokságban.

Játékosaink fejlesztése képzés és NEM versenycentrikus, eredményességre , egyéni fejlesztésre törekszik.

A Goliát kézisuli jelenleg vállalkozásként működik, nem bevétel centrikus, de önfenntartó, korrekt működő rendszer kiépítésére törekszik, mely az iskolai sportoktatás lehetőségeit igyekszik bővíteni, a Kézilabda az iskolában program elveivel egy irányban gondolkodik.

 

 

Versenynaptár

Edzések díja, számlázás, onlie jelentkezés próbaedzésre:

Edzéseink díja: 6000 FT/hó csoporttól függően havi 8-12 edzést jelent,mely összeget átutalással,vagy készpénzes beefizetéssel tud rendezni,minden hónap 10. napjáig.Készpénzes fizetés esetén előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 

Átutalásos fizetés esetén kérem az első fizetés alkalmával alábbi felületet kitölteni, átutalásnál a közlemény rovatba a gyermek nevét, az aktuális hónapot és a sportoktatás szót kérem feltüntetni ( szeptember;Kézilabdás Sári; Sportoktatás).

Átutalás az alábbi bankszámla számra lehetséges: Bankszámlaszám: 11773425-00009676-00000000 kedvezményezett: Hutter Ildikó.

 

Próbaedzés jelentkezés esetén is alábbi felületkitöltése szükséges.

Számlázási adatait sikeresen továbbítottuk, a megadott információkat bizalmasan kezeljük.